0878 878 212
поръчай по телефона
Безплатна доставка за поръчки над 69 лв.
Тест и преглед при плащане
Експресна доставка

Защо Ализе?

Ние, в Ализе, имаме цел – всеки ден чрез думи и снимки да подхранваме страстта си, да откриваме себе си и своята женственост. Като жена, аз намирам най-голяма радост и удовлетворение в това да творя, да създавам модни визии и стилове, и да ги прилагам в ежедневието. Зная че и Вие обичате да експериментирате, откривате и създавате своя собствен уникален стил. Затова сме подбрали за Вас най-доброто от модния свят, като не сме пропуснали и „малките произведения на изкуството“ - аксесоарите.

Тъй като аксесоарите имат силно влияние върху окончателният завършек на всеки вид и стил, ние ще подбираме за Вас елегантни бижута от фино изработени пръстени, завладяващи обеци, нежни сребърни колиета, също така дамски чанти, шалове и обувки. Надявам се, че колекцията ни от „малки произведения на изкуството“ ще се увеличава значително в бъдеще.

В нашият магазин, ние си поставяме амбициозна цел:

  • да Ви изненадваме с все повече и повече модни комбинации - абсолютно зашеметяващи, вълнуващи и страстни пълни визии, които да изразяват смелостта Ви да живеете по начина по който искате, в съответствие с това, което чувствате;

  • да предлагаме само избрани висококачествени продукти, с които да превърнем и ежедневието в нещо вълнуващо;

  • и най-накрая работим в посока в близко бъдеще да създаваме свои собствени продукти, вдъхновени от нашето и Вашето уникално усещане за мода.

За да постигнем тези цели, сме обединили екип от хора с уникални и разнообразни способности и таланти. Уменията, които имаме са от различни области - от мода, дрехи, фотография през програмиране, онлайн продаване, маркетиране, до психология, анализиране, и... дори медитиране и спорт!

Безплатна доставка за поръчки над 69 лв.
Тест и преглед при плащане
Експресна доставка