0878 878 212
поръчай по телефона
Безплатна доставка за поръчки над 69 лв.
Тест и преглед при плащане
Експресна доставка

Правила и условия за ползване

С разглеждането и/или използването на този уебсайт Вие се съгласявате с условията за ползване на alize.bg

Поръчка

Поръчки, освен на сайта, се приемат и на нашата Фейсбук страница, електронна поща и на телефон 0878 878 212. Там ще отговаряме и на всички ваши въпроси всеки работен ден от 10 до 16 часа.

Доставка

Поръчките в нашия онлайн магазин ще бъдат доставени на посоченият от Вас адрес или до офис на куриерска фирма Еконт. Преди да изпратим пратката наш служител ще се свърже с Вас, за да потвърдите поръчката. Всички пратки са с опция "Преглед и тест".

Поръчка, направена в работен ден до 16 ч., ще бъде обработена и изпратена в същия ден, освен ако не е упоменато друго в сайта, като обикновено покупката Ви ще бъде при вас на следващия ден (за населени места с график на обслужване, срокът се удължава до деня за посещение на населеното място). Поръчки се изпълняват само в работни дни.

Цената за доставка е 3.50 лв.

Заплащане

Заплащането на поръчаните продукти се извършва с наложен платеж по време на получаването им от фирмата доставчик (куриерската фирма).

Заменяне и връщане

Ние ще заменим или възстановим стойността на всеки продукт, върнат в рамките на 14 дни след датата на покупката. В този случай разходите по транспорта са за сметка на купувача. За да Ви помогнем със замяната/връщането, моля преди това да се свържете с нас на телефон 0878 878 212.

Продуктите трябва да бъдат неупотребявани, непрани и негладени, както и да са с оригиналните етикети.

Всичко, което искаме да правим, е да Ви глезим :) Насладете се!

За да прочетете юридическата формулировка на написаното по-горе: Условия за ползване

Безплатна доставка за поръчки над 69 лв.
Тест и преглед при плащане
Експресна доставка